vineri, 10 septembrie 2010

Fata cu zodiile (prima parte)

Saptamana trecuta am intalnit pe un site de socializare un personaj cu adevarat spumos, o fata care m-a gasit suficient de interesant sau poate de insistent incat sa-mi intocmeasca ad-hoc o harta zodiacala personala. A pornit de la ziua de nastere (21 iunie , pentru cei care d-abia asteapta sa-mi faca cadouri), ar fi ajutat-o mult daca as fi stiut sa-i spun si ora la care m-am nascut, astfel n-ar mai fi bajbait prin universul astrelor pana sa dea o intrepretare “stiintifica” datelor culese cu atata larghete de la mine. Am sa reiau o mica parte din dialogul purtat, re-editandu-l intr-o forma mai comerciala(doar Gabriela, confidenta mea a avut ocazia sa rada pe saturate savurand dialogul original, sac !) 

Eu : Stii, mereu am necazuri in dragoste cu fetele, ce naiba se intampla ?

Ea : Pai ai avut si o sa mai ai si in continuare, pentru ca ai Venus retrograd, si mai ai si doua careuri la Venus … cu Saturn si Marte. Dar sunt si aspecte super bune !

Eu : Aspecte bune, ce vrei sa zici cu asta ? Auzi, mi-or placea mie blugii sa-mi stea putin mai stramti pe mine…dar sa devin gay nu este o optiune pe care s-o iau in calcul ! :P

Ea : Taci si nu mai vorbi prostii ! Ce faci in viata ?

Eu : Muncitor, trudesc din greu pentru o bucata de paine.

Ea : Bun ... asa muncitor cum esti trebuie sa fii sef !

Eu : Dar nu sunt sef !   

Ea : Atat timp cat nu am ora nasterii bajbai, dar planetele raman in aceleasi constelatii. Ai timp sa ajungi. Ai un Jupiter foarte frumos aspectat. Bogatie, Dreptate, Credinta. Nu ai inclinatii spre medicina ?

Eu : Nuuuu, lesin daca vad sange !

Ea : Atat timp cat n-am ora, ma chinui. Nici partea de nutritie nu-ti place? Nu esti pedant, nu esti tu atent la ce mananci ? Ma mir !

Eu : E adevarat ca sunt mai sclifosit la mancare, nu mananc chiar orice ! Doar carnea de pui si peste imi place ! Si nahh, imi plac si mezelurile, chiar si cele din porc daca au E-uri de buna calitate in ele ! Tu de ce crezi ca sunt eu atat de Atomic ? Iti zic eu ! De la E-uri si de la reactorul nuclear de la Magurele(platforma) mi se trage ! Cand vreau s-o fac pe maica-mea sa rada, la intrebarea ei :“Azi ce sa mai fac de mancare ?“ Eu ii raspund invariabil :”Faci ce vrei, eu mananc orice, ce ma stii pe mine pretentios la mancare ?” Nu mananc niciodata ciorba, fleici de porc , vita etc. Sunt foarte putine mancaruri care-mi plac. Sunt o adevarata pacoste la bucataria omului !

Eu : Am inclinatii catre …nush ce inclinatii am !! Imi plac fetele ! :D (evident imi plac mai multe lucruri, dar n-am sa ma intind aici, intr-o viitoare postare spun tot!) 

Ea : Asta DA ! Jupiter in Fecioara … Esti cu capul .. fetele o sa-ti faca numai probleme pentru ca tu ai karma de grup .. Neptun in opozitie cu Venus retrograd.

Eu : Karma de grup nu e similar cu orgie de grup , nu ?

Ea : Inceteaza cu prostiile, ca nu-ti mai zic nimic! Oricum fara ora e complicat.

Eu : Hai mai, mai destind si eu putin atmosfera, oricum am emotii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.