marți, 17 august 2010

cam asta e ...

Sa vedem … in primul rand ma simt teribil de zdruncinat azi, inca ma resimt dupa ziua de ieri, cand prin natura evenimentelor intamplate se poate spune ca am avut o zi mizerabila. Se poate spune ca as fi preferat bataia prieteneasca pe umar a unui tren de mare viteza care ma spulbera de pe sine sau poate imbratisarea rece a aerului rarefiat ce-mi aluneca printre degetele pornite ca din senin sa mangaie imaginarul ei chip, angelicul ei suras, dulcii ei ochi caprui... Norii, multi si tacuti(sau poate doar prosti!), neplacut surprinsi, privesc cu neincredere incercarea mea de a cauta o fisura in legea gravitatiei. Nu-i raspund nici macar alburindului norisor prietenos in forma de fuior ce-si rupe de la sine un suierator fir salvator ..  Azi nu sunt rezonabil, nu din ceruri caut salvarea! Iarta-ma norisorule, stiu ca te-a durut, rupturile sunt intotdeauna dureroase !     

Ieri, in urma unei discutii sfasietoare cu Roxana, am hotarat sa incapsulez toata dragostea ce i-o port. Nu-i un lucru simplu pentru mine, si sunt convins ca nici pentru ea nu e usor, dar e mai bine asa, pentru amandoi. Fiind vorba de o cantitate apreciabila de iubire, a fost nevoie de doua capsule, una mai mare si alta mai mica. Le-am personalizat cum m-am priceput eu mai bine, scrijelind cu un cui pe amandoua ”Miki+Roxana = Love”. Le-am vopsit, pe cea mare in alb-albastru iar pe cea mica in galben-negru, am indesat in ele toata dragostea mea pentru ea iar apoi m-am infiintat in fata Roxanei, asemeni unui condamnat in fata sentintei judecatorului : 

R: Tu ma iubesti pe mine ?

M: Te iubesc! Am incercat sa te fac sa te indragostesti de mine, am incercat si am esuat ! Sunt vinovat pentru ca am esuat, iar pentru asta sunt gata sa platesc orice pret !

R: Ce reprezinta cele doua vaze?(capsulele)

M: Sunt dovezi ale iubirii ce ti-o port. Am strans toata dragostea de care sunt eu capabil si ti-am adus-o drept ofranda

R:  :) 

M: :) 

R: Gardian ! Luati-l ! Sa i se taie capul pentru impertinenta sa ! Ba Nu … Dati-l la Fiare! 

M: Mi se pare rezonabil ! De cele doua vaze ce se va alege ?

R: Evident, vor merge in temnita, in locul tau ! Le voi fereca astfel incat sa nu mai vada vreodata lumina zilei. Esti multumit ?

M: Multumit ! Astfel dragostea mea pentru tine va dainui mereu, chiar daca si numai intemnitata dupa ziduri si bare groase de otel. Te iubesc !

R: Si eu te iubesc ! ... Iarta-ma ! Gardian ... !

4 comentarii:

  1. "ca(de)un nebun de alb ce captureaza regina neagra pentru vesnicie" Emeric Imre - Nebunul Alb, superba piesa! http://www.youtube.com/watch?v=EZmDzxpiiYE&feature=related . Multam F. Nu te pup insa, sunt sigur ca n-o sa te superi, nu ? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Impresionant !!!
    La o prima citire , as zice ca esti nespus de sensibilos si indragostit pana dupa urechi...dar citind ce zice coana Floricica(poate stie ea ceva)..mi s-a nazarit sa te-ntreb:Ce este mai important pentru tine ?
    ...prada? ...sau vanatoarea ?...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tudor Chirila, daca tu te ascunzi in spatele Anonimatului de mai sus...da-mi voie sa-ti spun ca-mi pare rau pentru comentariul abracadabrant de ti l-am lasat pe blog. "Tudore,tie-ti plac cartofii prajiti, dar dulceata de merisor ? Ai putea sa faci o melodie despre astea doua, si sa fie si hit ?! Oricum, esti cel mai tare! Pacat ca esti baiat !! :)) Scz, pa !"
    N-am nika cu tine, ba chiar te apreciez! Comentariul ala a fost doar o strategie de marketing! Nu-i nevoie sa fii rautacios!
    Iarta-ma, oricare ai fi scris intrebarea-comentariu, dar nu stiu cum\sau daca merita sa raspund la astfel de glumite. Dar as incerca si eu o gluma(inca una)daca nu te superi : o vrabiuta mi-a soptit ca te-ai despartit de curand de iubitul/iubita ta si ca resimti trauma asta intens, intr-atat de intens incat esti orbit(a) de ura pentru sexul opus,(deci banuiesc ca esti o fata)si nu mai poti deosebi sentimentele reale de cele inchipuite.
    Hai sa-ti fac si o destainuire : nu-s un Actor chiar atat de bun pe cat ma lasi tu sa cred ca as fi ! Numa' bine !

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.