duminică, 19 septembrie 2010

CLS

Imi face mare placere sa va anunt ca in uma unei examinari atente, juriul a hotarat ca urmatorul comentariu sa fie declarat Comentariul Lunii Septembrie : 

"L. spunea... 

Un exemplar rar...Ascultator,talentat si foarte pur sufleteste .. Cititi-l,simte ce scrie ...
Si mai ales iubiti-l..merita...;)
17 septembrie 2010, 16:25"

Comentariul a fost publicat la subsolul postarii "Fata cu zodiile (partea a doua)" de catre L. (o fata sper ! adica sigur o fata  :P ) . Asadar, castigatoarea este rugata sa-mi lase datele de contact pentru a-si putea revendica Premiul ! Premiu la care m-am gandit ar putea fi : o cafea la Starbucks, o invitatie la teatru, etc ! Dar bine, ramane sa mai vorbim  .. deocamdata, din pacate, eu nu pot fi o companie prea placuta(cos' I am so emotional unavailable right now and my heart is out of order for the moment!) , dar dupa ce-mi va trece penitenta, doliul sentimental pe care mi l-am impus, si daca L. va mai fi inca dispusa sa-si ridice premiul .. cu cea mai mare placere stam si la mai multe cafele !! 

Ps : Astfel de comentarii placute sa tot auzi ... dar daca va mai spun ca L. este o tipa misto care vorbeste limbajul astrelor, asadar un astrolog care mi-a facut mie onoarea sa-mi faca o astrograma, deci vorbeste in cunostinta de cauza despre mine in comentariul ei de mai sus ! :D  Si voi care ati crezut ca e vorba doar de o amabilitate gratuita... :)  Thx L. ! Vorbim ! :*

Un comentariu:

  1. "Ceea ce există deja în tine se află pretutindeni, ceea ce nu exista în tine nu se afla nicăieri. Toate comorile Universului sunt înlăuntrul tău. Căută cu fervoare în tine însuti puterea la care aspiri, pe care inima ta le doreşte şi, direct proporţional cu credinţa ta, vei primi ceea ce vrei.."

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.