vineri, 10 septembrie 2010

Fata cu zodiile (partea a doua)

Ea : Crezi in reincarnare ?

Eu : Dap ! (si aici facem o paranteza : ( ... ) gata, putem continua acum .. =)) ) 

{Teoria mea e ca … atunci cand mori, cand haina sufletului, corpul , nu isi mai poate sustine functiile vitale pentru ca a fost programata genetic sa expire dupa un numar de ani, mai multi sau mai putini, si aici nu cred ca e vorba numai de noroc .. ei bine, atunci, sufletul e pregatit sa faca drumul intors, catre stele. Ca un ultim omagiu adus carnii in descompunere care l-a purtat cu mai multa sau mai putin demnitate, sufletul ii ofera mintii, tulburata de spectrul mortii imediate , un ultim moment de luciditate, o scurta retrospectiva a evenimentelor marcante din viata traita impreuna. Sufletul si Corpul isi strang mana pentru ultima oara. Acum, sufletul alearga grabit, plin de angoase, n-are vreme sa priveasca in urma la corpul ramas fara viata, daca face acest lucru risca foarte mult ! Risca sa piarda trenul care il va duce catre o destinatie deocamdata necunoscuta, risca sa ramana ostatic intre doua lumi. Si stim cu totii ca sufletele ramase captive intre doua lumi nu debordeaza de fericire nici daca fumeaza marijuana ! Nu-i vreme nici macar de intovarasiri cu celelalte suflete-povara, globuri vii de lumina neimaculata ce se ridica de peste tot .. sunt atat de multe incat pare ca ploua cu stele, dinspre Pamant spre stele! Tulburatoare imaginea asta ! Ai spune ca toata planeta a murit sau sta sa moara. Urata ploaie ! Sufletele-povara curg incontinuu, parca tot mai grele, parca tot mai urate evita sa se priveasca unele pe altele. E aproape un lucru indecent sa privesti in sufletul cuiva. Pe Pamant asta e una din regulile de aur. Prostia, Ipocrizia, Rautatea si altele din neamul lor si-au dat concursul la adoptarea acestei norme cretine. 

Sufletele ajunse in constelatia Andromeda, dau un scurt ocol stelei Rox, cea mai stralucitoare si impunatoare stea din galaxie, trezindu-se apoi intr-o sala de asteptare, ajunsera in “Soul’s Laundry”, un loc generos, luminos, plin ochi de masini profesionale de spalat suflete-povara. Afacerea, foarte profitabila dealtfel, fusese pusa pe roate de un consortiu de firme avandu-l ca actionar majoritar pe un bunicut bonom pe nume Zeu, dl. Zeu, pentru straini . Cu timpul, din comoditate l-ul a fost inlocuit de cratima devenind astfel , d-Zeu. Procesul de spalare se desfasoara astfel : sufletele-povara, murdare, patate intra laolalta intr-o masina de spalat suflete, de obicei cate 23/tura, se adauga detergent de suflete, iar la capatul celor 7 minute, cat dureaza spalatul, aveam suflete curate, imaculate, pure. Acestea sunt apoi puse la zvantat pe colturile stelelor din univers, iar odata zvantate, sufletele cad de pe colturile de stea si rapid ajung in te miri ce colt al universului, unde poate se naste un copil, prinde viata un pui de animalut, etc } (am zis ca fac o paranteza si am facut ditamai acolada ..)

 

Eu : Cred ca am invatat despre mine in cartea de istorie, conducator de osti se prea poate sa fi fost candva, am avut musai sange nobil, nu ma hazardez sa zic regesc .. !

Ea : In alta existenta ai facut rau incalcand liberul arbitru al multor persoane, inclusiv cele cu care ai avut relatii de cuplu .. acum ele iti vor da inapoi ceea ce ai facut tu atunci.

Eu : Deci am fost un fel de tiran, un tip machiavellic. Se prea poate sa fi fost un despot sangeros, altfel nu-mi explic de ce unul din principiile mele e sa nu am niciodata regrete in viata si unde mai pui ca am oroare de sange, poate ca am vazut prea mult lichid d-asta caldut siroind rauri-rauri din trupurile celor pe care-i persecutam, deci aveam drept de viata si moarte asupra multora … Yac ! Nu-mi place ce aflu despre mine !

Ea : Da, ceva de genul asta ! Vei avea o casatorie frumoasa totusi, si ea te va ajuta sa intelegi ce ai de facut  …doar cu ea . O tipa din zodia gemeni cunosti ?

Eu : Cunosc fete din gemeni, chiar mai multe! Par sa ma placa multe dintre ele, chiar nu inteleg, eu credeam ca fetele din gemeni ma urasc ! Am bagat de seama ca am o slabiciune pentru fetele din varsator (Alina cea cu what if-urile , Laura cea cu D-zeu..), fetele din berbec in schimb, nu par sa ma placa deloc(am eu o fata in minte cand spun lucrul asta ..) Sincer, si te rog sa nu te superi acum, eu nush ce sa zic si cu zodiacul asta .. am uneori impresia ca e asa un fel de ghici in oase de camila, specific mamei omida. Te-am suparat, stiu !  La asta ma pricep cel mai bine ! 

 

6 comentarii:

  1. frumoas blog ! ti-am promis ca o sa le citesc pe toate ...si ...sunt *o fata din berbec*

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi de incurajari, inseamna mult pentru mine faptul ca reusesc sa aduc un strop de incantare celor care citesc blogul. ai merita un premiu pentru ca ai fost intr-atat de curajoasa si mi-ai lasat comment ... dar cum nu obisnuiesc sa ma premiez singur .. :)). toate fetele sunt deosebite ! iar eu am norocul sa dau numai de fete extraordinare !

    RăspundețiȘtergere
  3. "....am uneori impresia ca e asa un fel de ghici in oase de camila, specific mamei omida..."
    FALS!
    E un instrument pretios de autocunoastere...
    Ignorandu-l ,ne anulam posibilitatea de e evolua...Cam pretios ce scriu ,dar asta e realitatea..

    RăspundețiȘtergere
  4. ascultati de ea, stie ce spune! a scris o carte pe tema asta si a citit inspaimantator de mult, si mi-am propus sa citesc si eu cate ceva din ce a citit ea, sa vad daca mi se potriveste, nu ?! de ce sa fiu ignorant in continuare ? desigur la fel va doresc si voua sa vi se intample! saluti e baci !

    RăspundețiȘtergere
  5. Un exemplar rar...Ascultator,talentat si foarte pur sufleteste .. Cititi-l,simte ce scrie ...
    Si mai ales iubiti-l..merita...;)

    RăspundețiȘtergere
  6. tare acum inteleg de ce gemeni..ioana

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.