vineri, 17 septembrie 2010

Viata, definitie

Am si eu o definitie personala, nu atotcuprinzatoare insa, pentru Viata ! O definitie anti-misogina a vietii omului de rand, obisnuit, sa vad daca-mi iese .. 

Din punctul meu de vedere, Viata este o scurta calatorie pe care un Om o intreprinde incercand sa relationeze cu semenii sai. Se naste fara nicio intrebare, creste si se dezvolta apoi direct proportional cu numarul de intrebari pe care incepe sa si le puna, si la care incearca sa-si raspunda, iar la final moare fara sa aibe certitudinea de a fi gasit intotdeauna raspunsul potrivit la intrebarile importante care l-au macinat toata viata. Viata este locul de intalnire a doua suflete pereche, iar pana acolo este o succesiune de intamplari si cautari generate de sexul opus. Eu, de exemplu, printre altele, ma pot caracteriza si ca fiind rezultatul interactiunii mele cu diferitele fete care mi-au iesit in cale, toate speciale in felul lor, majoritatea extraordinare. Am invatat, invat si voi mai avea multe de invatat de la ele .. dar bine, trebuie sa ma grabesc un pic ... aproape ca pot sa numar firele de nisip dintr-o anumita Clepsidra... (Pana atunci am numarat toate melodiile care-mi plac si am ajuns la cifra asta : 326538! "Liar!") 

2 comentarii:

  1. L. si Lara Vama.. sunt 2 persoane diferite..

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua persoane diferite care n-au in comun decat litera L. .. ahhh, si pe mine, daca-mi este ingaduit sa fac o gluma :D
    Scuze de confuzia creata, ar fi trebuit sa vin eu cu aceasta lamurire. Thx L.(protagonista postarii "Fata cu zodiile")

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.