joi, 10 iunie 2010

what if 2 ...

Recunosc ca am fost lipsit de tact. S-a vrut sa fie un gest romantic,unul dintre acele momente emotionante cand baiatul ii marturiseste fetei, ca ea este cetrul universului pentru el,ca viatza sa, acel pana nu demult puzzle la care se uita cu teama incepe sa prinda acum un sens.

 Acum afara ploua. Iubesc ploaia,imi place uneori sa cred ca exista o regina a ploii, ea imi citeste in suflet si uneori cand il simte incarcat imi trimite stropi tamaduitori care ma alina ,nu m-am mai gandit de multa vreme la lucrul asta …relatia asta speciala cred ca-si are punctul de pornire in vremea cand eram mici (4-6 ani) iar noi(eu si sora mea) obisnuiam sa ne adapostim,cand afara ploua,sub strasina aflata la intrarea casei,un loc generos unde fiecare isi vedea de jucariile sale sau ne amuzam de simfonia ploii ;cand vreau sa caut un loc in care sa ma refugiez de tumultul cotidian si rautate incerc sa-mi imaginez ca sunt iar acolo sub strasina, in siguranta pe patura .

 Deja ploaia s-a oprit iar eu imi dau seama inciudat cat de greu imi gasesc cuvintele in seara asta acum ca muza mea e departe de mine, poate ma uraste deja ..., dar in fond cine sunt eu pentru ea daca nu un necunoscut care,din senin,hodoronc-tronc incepe sa-i toarne povesti tulburatoare de dragoste, cata incredere poti oare sa ai in cineva pe care,daca l-ai vazut de 5 ori in viatza ta, iar el iti spune ca nutreste pentru tine o dragoste mistuitoare. De buna seama ca primul gand care-ti vine in minte e “ce bine iar mai prinde baiatului astuia o baie cu acid, doar asta l-ar mai racori oleaca …”

Nu stiu sa ma port cu fetele , n-am stiut niciodata,poate si pt ca n-am avut o relatie seriosa si de lunga durata,poate doar o singura data,recent,in Italia dar in mod cert nu era marea dragoste a vietii mele.

 Toti ar trebui sa speram ca intr-o zi vom gasi persoana despre care sa spunem …ea este unica in lume care ma face sa rad si sa plang in aceeasi vreme,ea imi da forta si curajul sa razbat printre hatisurile vietii,ea ma completeaza in modul cel mai fericit si umple golul din sufletul meu,alaturi de ea vreau sa imbatranesc iar viatza alaturi de ea sa fie precum o calatorie spectaculoasa catre planeta Iubirii,pentru ea sa fii gata sa renunti la orice pt ca o iubesti mai mult decat orice in lumea asta ,amandoi sa puneti juraminte de dragoste in sticle pe care mai apoi sa le aruncati in mare ,alaturi de ea sa privesti rasaritul si apusul soarelui iar pe linia orizontului,precum smaraldele,alte mii si mii de sticle cu mesaje de dragoste sa va umple sufletul de o bucurie, pe care cuvintele sunt prea sarace sa o cuprinda .

 Tulburatoare sau nu cam asta e ideea mea despre fata visurilor pe care cred ca am gasit-o dar pe care mi-e teama sa n-o pierd . Tu nu esti o fata oarecare ! Esti frumoasa , desteapta, ai un suflet bun, o fire de artist iar eu cred ca avem multe in comun …bine,mai putin partea cu desteptaciunea altfel nu-mi explic cum de am putut sa fac gafa cu “what if  …”, nu e propriu-zis o gafa ,dar sa zicem ca a venit intr-un moment inoportun,poate mai devreme decat trebuia, sau poate prea tarziu oricum incerc sa dreg si eu busuiocul cat se poate prin aceasta noua epistola sau poate ca o sa-mi oferi ocazia sa ma revansez lasandu-ma sa te invit la cinema sau teatru,as fi cel mai fericit om din lume daca ai accepta !

Hmmmm , am primit un telefon de la o amica comuna care mi-a mai taiat din élan dar eu imi continui increzator in sansa mea drumul spre inima ta,”dragostea e oarba” se zice. Nu vreau sa cotropesc inima ta, nu vreau “sa fur” inima ta doar pentru un rastimp ca mai apoi sa ti-o inapoiez franta, nu as putea niciodata sa-ti fac rau cu buna stiinta,ar insemna sa-mi fac rau mie,de vreme ce inima mea invatza sa bata dupa aceeasi frecventa cu a ta

 Stiu ca alti baieti iti vor spune aceleasi lucruri pe care ti le-am spus eu dar cu alte cuvinte, stiu ca meriti tot ce-i mai bun si mai stiu ca daca o sa am vreodata sansa sa-ti intorci privirile si catre mine te voi face sa te indragostesti de mine cum nu ai mai facut-o niciodata pana acum . Imi cer scuze daca te-am “ranit” cu toate aceste vorbe, tot ce am vrut sa fac a fost sa-ti atrag atentia ca mai este inca un suflet pe lumea asta care tanjeste dupa dragostea ta .

 Cel mai important pentru mine este ca tu sa fii fericita ,asa ca orice hotarare vei lua eu o voi fi inteles-o !

                                                    (inspired by precious)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.