miercuri, 16 iunie 2010

De luni "ma mut la etajul 3"

Luni , de ziua mea , mi-ar placea sa primesc in dar asa :

1.      sa-mi petrec intreaga zi cu Roxana. (am merge sa jucam tenis de masa si de camp , am merge la strand , am merge sa mancam ceva inedit (chinezesc poate), am intra la un film , apoi am merge la mine acasa si … , si … ,ati ghicit, si ea mi-ar da o mana de ajutor la  organizarea unei minipetreceri la care ar urma sa invit o seama de buni prieteni , si …  in continuare sunt deschis si altor “am-uri” :P)

Ar fi cu sigurantza cel mai frumos cadou de ziua mea. Asadar, dragilor, n-ati putea sa m-ajutati cumva sa pot striga asa , ca Tudor Chirila , daaaa (?!). Uite-o e EA ! E Roxanaaa ! Vrea ea cumva , macar de ziua asta sa fie doar a mea ? :*  

Daca v-am convins ca merit sa primesc asa Cadou in dar, singurul pe care mi-l doresc si poate si cel mai greu de obtinut , am sa va rog deci , celor care citesc  sa aibe imaginatia si inima deschise pentru ca urmatorul fragment sa prinda viatza :

“ –Ha! E Miki , nu ?! N-arata asa rau (de departe! N.r) Nu-i singur vad , e cu o fata , zicea el de o fata, nu-mi mai amintesc … ceva cu R.. Ramona !?  

–Rrrrroxana , draga !(devine rr-it atunci cand este ori prea emotionat , ori prea nervos, asa a ajuns sa frecventeze o logopeda. iar acum logopeda a ajuns sa-l “trateze” si de altceva … sarmana Anca , sotia !) Nu stii ca ne-a innebunit cu ea !?  La 2 vorbe, iar Roxana in sus , Roxana in jos, ca e cea mai minunata , cea mai frumoasa , cea mai deshteapta , cea mai cea , ce sa mai ! Sincer , kiar si pe mine m-a facut curios, il cunosc de atata amar de vreme si niciodata nu l-am vazut mai indragostit de o fata cum e de aceasta Roxana ! Mergem sa-i salutam, nu ma ashteptam sa-i vad la strand, mergem musai sa-i salutam. Ia aminte fara aluzii la burticica lui , e cam sensibil la subiectul asta, ultima oara si-a iesit din pepeni si l-a provocat pe director la un skandenberg pe 50 de flotari cine pierde ! Stii ce, mai bine ma lashi pe mine sa vorbesc!”   

ps: al unui bloc cu, nush , 8 etaje sa zic ?! :-s :) :*      

2 comentarii:

  1. povestirea are adevar, imaginatie si nerv...:)
    succes Nick...si ne vedem la strand...:)promit sa nu spun nimic de...citez "burticica"...

    L.

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-am scris un comentariu, dar mi-a dat eroare la postare
    sa vezi ca asta iese!
    L

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.